Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 13 minutami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 10 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 11 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, cibule šalotka, tymián, majoránka, sůl, koriandr, koření nové koření, vývar, olej, škrob kukuřičný
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
0 názorů