Postup přípravy
Potom ho vyberieme z rúry a nakrájame na hrubšie plátky. Krok 4: Medzitým na masle orestujeme fazuľkové struky, osolíme a ochutíme ich prelisovaným cesnakom podľa chuti.
Prílohu zvolíme podľa seba, čo máme radi.
Zveřejněno 20. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Moje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Nejnovější recepty
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 2 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 2 hodinami
Mramorové šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinový salát letní
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 1 hodinou
Rozlítaní ptáčci
VeronikaRob před 1 hodinou
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 2 hodinami
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 4 hodinami
Česnečka II
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaK. před 6 hodinami
Mramorová bábovka s marmeládou
jurcova1990 před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 7 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
pepř,
sůl,
lusky fazolkové,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (10)