Postup přípravy
Potom ho vyberieme z rúry a nakrájame na hrubšie plátky. Krok 4: Medzitým na masle orestujeme fazuľkové struky, osolíme a ochutíme ich prelisovaným cesnakom podľa chuti.
Prílohu zvolíme podľa seba, čo máme radi.
Zveřejněno 20. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Moje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Nejnovější recepty
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Batátový krém se špetkou kari
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
v.heinrichova před 1 hodinou
Řecký plněný lilek papoutsaki
MarAvel před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
Merylas před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 1 hodinou
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Susanna před 1 hodinou
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 2 hodinami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 3 hodinami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 3 hodinami
Kachna bez práce
Zaneta34 před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Zelnak před 5 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
pepř,
sůl,
lusky fazolkové,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (10)