Postup přípravy
Potom ho vyberieme z rúry a nakrájame na hrubšie plátky. Krok 4: Medzitým na masle orestujeme fazuľkové struky, osolíme a ochutíme ich prelisovaným cesnakom podľa chuti.
Prílohu zvolíme podľa seba, čo máme radi.
Zveřejněno 20. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Moje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 51 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 55 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 55 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
pepř,
sůl,
lusky fazolkové,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (10)