Postup přípravy
Potom ho vyberieme z rúry a nakrájame na hrubšie plátky. Krok 4: Medzitým na masle orestujeme fazuľkové struky, osolíme a ochutíme ich prelisovaným cesnakom podľa chuti.
Prílohu zvolíme podľa seba, čo máme radi.
Zveřejněno 20. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Moje poznámka
Kachní prsa jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl2r
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Křehký štrúdl
Přidáno před 9 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 3 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 10 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 15 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 16 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 16 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 16 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
pepř,
sůl,
lusky fazolkové,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (10)