Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Věnečky s rumovým krémem

Pokud chceme připravovat odpalované těsto, je důležité mít připravené všechny ingredience před tím, než hmotu začneme tvořit, rovněž je vhodné použít kuchyňský robot, který vám usnadní přípravu těsta i náplně.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 25 min

60 min (35 min příprava + 25 min tepelná úprava)

22. 11. 2020 21:27

Suroviny pro 20 kusů

20 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 333 kJ / 6 294 kcal
Bílkoviny79,72 g
Tuky378,54 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 709 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy608,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: voda, olej, mouka, vejce, pudink vanilkový, cukr, mléko, rum, máslo, cukr moučkový, voda

TopRecepty.cz

Věnečky s rumovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnPW