Bageta / ciabatta
Lehkost italského pečiva v praktickém tvaru, který pod dozlatova upečenou kůrkou ukrývá jemné, nadýchané těsto. Skvěle chutná samotná, namočená do olivového oleje, nebo jako základ pro bohatě obložený sendvič.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 33,96 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,35 g |
Sacharidy | 23,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta / ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqGM
Moje poznámka
Bageta / ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqGM
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 39 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 43 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej olivový,
droždí,
cukr,
sůl,
olivy
Komentáře (3)