Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 068 kJ / 5 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,86 g |
| Tuky | 451,37 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 567 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 180,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jemně nastrouháme Margot tyčinky a přidáme ostatní sypké suroviny - mouky, cukr a prášek do pečiva.
Krok 2: Pak přidáme mléko, olej, vejce, smetanu a promícháme.
Krok 3: Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy (pekáčku, plechu) a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme cca 30-40 minut.
Krok 4: Hotovou vychladlou buchtu můžeme ozdobit čokoládovou polevou.
Zveřejněno 8. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková Margot buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/px4N
Moje poznámka
Bezlepková Margot buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/px4N
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 44 minutami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 2 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční perníčky s rumovou polevou podle Josefa Maršálka
PrinceznaXena před 19 minutami
Mrkvová polévka
Lida.Rose před 22 minutami
Chilli con carne
niklova před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 1 hodinou
Koprová omáčka s vejci
Hana1234 před 1 hodinou
Dýňová polévka z dýně hokaido
mcmiruska před 1 hodinou
Americké lívance
O.michalek93 před 1 hodinou
Honzovy buchty
Verunkavh před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 2 hodinami
Lahodné dušené hlávkové zelí
Svally_Krakonos před 2 hodinami
Suroviny:
jizerka,
moučka kokosová,
cukr třtinový,
prášek do pečiva,
mléko,
olej,
smetana ke šlehání,
vejce,
tyčinky
Komentáře (2)