Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,80 g |
Tuky | 18,31 g |
Vláknina | 29,45 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 124,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klíčky vložíme do mísy, přidáme očištěnou a nastrouhanou mrkev, na kostky nakrájený sýr tofu a promícháme.
Krok 2: Sójovou omáčku, worcesterovou omáčku a cukr promícháme, ochutíme bazalkovým olejem a vlijeme na salát.
Krok 3: Zlehka vmícháme omyté a nakrájené listy ledového salátu, podle chuti osolíme a posypeme nakrájenými olivami.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Moje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Suroviny:
fazole mungo,
mrkev,
sýr uzený,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cukr moučkový,
olej,
salát ledový,
sůl,
olivy zelené
Komentáře (1)