Kuřecí roládka z horkovzdušné fritézy

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Suroviny 1 porce

1 kuřecí prso
35 g slaniny
1 vejce
2 lžíce oleje
mletý pepř
sůl
1 lžička plnotučné hořčice
1 lžička worcesteru

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prso rozkrojíme tak, abychom z něho měli plát. Naklepeme, posolíme, opepříme, pokapeme worcesterem z obou stran. Slaninu nakrájíme na tenké plátky, dáme na olejem vymazanou pánev a lehce opečeme. Přelijeme rozkvedlaným vejcem, osolíme, opepříme a necháme ztuhnout.

  2. Vychladlou vaječnou placičku dáme na maso, které jsme potřeli hořčicí, poklademe proužky okurky, boční okraje přeložíme a pevně srolujeme. Roládu zajistíme jehlami nebo párátky a převážeme potravinářskou nití. Potřeme olejem a dáme do fritézy péct 35 minut na 200°C a 120 minut na 100°C. Během pečení dvakrát obrátíme. Odstraníme nit a podáváme s hranolky, nebo bramborami a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu Kuřecí roládka z horkovzdušné fritézy

K receptu nejsou žádné komentáře.