Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra v portském víně

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

9. 3. 2021 13:23

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 894 kJ / 692 kcal
Bílkoviny68,01 g
Tuky42,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,04 g
Sodík 286 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy10,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Víno můžeme použít i jiné kvalitní nebo je dobré i Sherry. Mamka dávala hřebíček celý, zapíchnutý do králičích jater, já mám raději mletý. Nejlepší jsou s chlebem a namáčet kousky do sosíku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, mouka hladká, máslo, olej, vývar, pepř mletý, koření hřebíček, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí játra v portském víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLjQ