Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 643 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,67 g |
Tuky | 29,69 g |
Vláknina | 44,30 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 114,47 g |
Postup přípravy
Do hrnce nalijeme 2 litry vody, promícháme a necháme 15-20 minut povařit. Krok 2: Poté přidáme růžičky květáku, ochutíme solí, mletým pepřem a novým kořením.
Zamícháme a vaříme 10 minut.
Smícháme žloutek s jogurtem a dobře promícháme.
Rozdrtíme česnek. Krok 3: Po 10 minutách, když je květák uvařený, vypneme sporák.
Směs jogurtu a vaječného žloutku přidáme do polévky a promícháme.
Přidáme drcený česnek a kopr.
Zveřejněno 25. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejlepší květáková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZQl
Moje poznámka
Nejlepší květáková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZQl
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 6 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 6 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 5 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 5 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 6 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 6 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 7 hodinami
Suroviny:
květák,
mrkev,
celer,
brambory,
jogurt,
žloutek,
kopr,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření
Komentáře (4)