Suroviny
Porce: 3+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 509 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 160,84 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Moje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Nejnovější recepty
Hruškový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Smaženice
Přidáno před 19 hodinami
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Jajulkajajulka před 37 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Haninkakan před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Cabka před 1 hodinou
Roládky z vepřové panenky
Sahula před 2 hodinami
Vepřové nudličky s nivou
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Mummy46 před 2 hodinami
Meruňkový páj
jana1974 před 4 hodinami
Vepřová kotleta na cibuli aneb "Mámo, honem, já mám hlad"
Aknytsirk před 4 hodinami
Boloňské špagety
Dreamer_Mike před 5 hodinami
Suroviny:
těstoviny bezlepkové,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cibulka jarní,
rajče cherry,
kukuřice mražená,
majonéza,
sůl,
pepř černý
Komentáře (6)
Do rýžovaru vložím dost vody,
těstoviny budou v ní mít hody.
Pak do té vody přidám mořskou sůl,
tři kapky oleje, práce je půl.
Dle návodu těstoviny vařím
a ve své kuchyni hospodařím.
Omyji si zeleninu čerstvou,
bude míti chuť jenom mladistvou.
Papriky, rajčátka i cibulky,
nakrájím dle kuchaře Vybulky.
Kukuřici uvařím al dente,
pak chladne, na to nezapomeňte.
Vše pak promíchám v skleněné míse,
tatarku, jogurt, jak v časopise.
Osolím přidám trošičku pepře,
chuť to potěší, mysl se nepře.
Pro mlsný jazyk nakrájím šunku,
co mi potěší chuťovou buňku.
Nechám vše zchladnout, už se moc těším,
jsem prostě gurmán, trošičku hřeším.
Tento text jsem napsal k receptu mé kamarádky a přítelkyně. Protože je skvělá kuchařka a vaří naprosto úžasně.