Suroviny
Porce: 3+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 509 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 160,84 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Moje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 6 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 6 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 7 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 8 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 8 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 8 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 10 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 11 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 11 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 12 hodinami
Suroviny:
těstoviny bezlepkové,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cibulka jarní,
rajče cherry,
kukuřice mražená,
majonéza,
sůl,
pepř černý
Komentáře (6)
Do rýžovaru vložím dost vody,
těstoviny budou v ní mít hody.
Pak do té vody přidám mořskou sůl,
tři kapky oleje, práce je půl.
Dle návodu těstoviny vařím
a ve své kuchyni hospodařím.
Omyji si zeleninu čerstvou,
bude míti chuť jenom mladistvou.
Papriky, rajčátka i cibulky,
nakrájím dle kuchaře Vybulky.
Kukuřici uvařím al dente,
pak chladne, na to nezapomeňte.
Vše pak promíchám v skleněné míse,
tatarku, jogurt, jak v časopise.
Osolím přidám trošičku pepře,
chuť to potěší, mysl se nepře.
Pro mlsný jazyk nakrájím šunku,
co mi potěší chuťovou buňku.
Nechám vše zchladnout, už se moc těším,
jsem prostě gurmán, trošičku hřeším.
Tento text jsem napsal k receptu mé kamarádky a přítelkyně. Protože je skvělá kuchařka a vaří naprosto úžasně.