Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cejn s pikantní zeleninou a bramborovou kaší

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie789 kJ /
189 kcal
Bílkoviny6,05 g
Tuky1,40 g
Vláknina4,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dobře očištěné filety osušíme, posolíme, pokapeme citronem, necháme 10 minut odpočinout a potom obalíme v prosáté mouce smíchané s paprikou. Na dno plechu dáme pečící papír, polejeme olejem a filety z obou stran namočíme a necháme kůži dospod. Dáme do předem vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme asi 15 minut do zlatova. Krok 2: Pikantní zeleninu připravíme tak, že ji nakrájenou dáme na rozehřátou pánev s malým množstvím oleje, posolíme, popepříme, krátce orestujeme, mírně podlijeme a dusíme do změknutí. Nakonec přidáme PIRI-PIRI Krok 3: Drobně nakrájenou cibulku a rozsekaný medvědí zpěníme na másle a přidáme do brambor a dobře rozmixujeme. Podle potřeby přilijeme mléko.

Zveřejněno 1. 5. 2021

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cejn s pikantní zeleninou a bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lBD1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cejn s pikantní zeleninou a bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lBD1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cejn, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, olej, citron, cibule, mrkev, cuketa, paprika, sůl, pepř, omáčka pálivá, brambory, máslo, mléko, česnek mědvědí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu