Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 809 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,92 g |
Tuky | 8,23 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 16,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso s nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninou, solí, pepřem a bobkovými listy vaříme ve vodě cca 2 hodiny. Scedíme.
Krok 2: Maso obereme od kosti, natrháme na malé kousky, mrkvičku nakrájíme na malé kousíčky a vrtíme zpět spolu s masem do vývaru.
Krok 3: Připravíme kapání, smícháme všechny ingredience a poté přes cedník lijeme do vařící polévky, povaříme cca 3 minuty. Ozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Zveřejněno 19. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Moje poznámka
Klasický kuřecí vývar s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oDOX
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 9 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Domácí třešňový sirup
Přidáno 7. 6. 2025 16:03
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 18 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 19 minutami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
divozenka666 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Hana84 před 1 hodinou
Řecké tzatziky
Sefiragold před 2 hodinami
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 2 hodinami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 4 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
libeček čerstvý,
voda,
nať petrželová,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko
Komentáře (1)