Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety s prefermentem a kváskem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 077 kJ /
2 169 kcal
Bílkoviny60,36 g
Tuky36,75 g
Vláknina20,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy388,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Asi 12 hodin předem zaděláme na preferment: smícháme vodu s droždím a moukou a zakryté proti osýchání a prachu necháme kynout v teplé místnosti. Krok 2: Druhý den přidáme kvásek a všechny ostatní suroviny, vymísíme těsto a necháme ho v teple bez průvanu nakynout – přibližně 70-90 minut. Krok 3: Propracujeme, rozdělíme na 4 díly, ze kterých vytvarujeme bagety a dáme je na plech kynout (60-90 min). Vykynuté pak upečeme ve vyhřáté troubě (190°C/asi 20-25 mniut).

Zveřejněno 9. 2. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety s prefermentem a kváskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PqEW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety s prefermentem a kváskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PqEW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

cathleen: dík. :-8

magdalenka: :-) aktivní kvásek, který neleží bez nakrmení v lednici týden a déle...

cathleen: prosím, čo v tomto prípade znamená "čerstvý kvások"?

Já bych chtěl strávit aspoň den v tvé kuchyni :-p

Drobek: :-D a já u tebe na zahradě, pěkně u rozpáleného grilu....

Krásné :yes:

Tématické fráze:
bagety z kvásku, domaci bageta s kvásku, domácí bagety z kvásku, bageta z kvásku, francouzská bageta z kvásku, recepty s kvaskem, bagetka recept, francouzské bagety recept z kvásku, recepty na bagetu, domácí bagetky z kvásku, domácí bageta z kvásku, bagetky z domácího kvásku, francouzská bageta s prefermentem, recept na domácí bagety z kvásku, bageta s kvasku, recepty na bagety z zitneho kvasku, bagety recept s droždím

Suroviny:
voda, mouka hladká, droždí čerstvé, voda, mouka žitná chlebová, voda, olej, cukr, sůl, vločky ovesné, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

Přidat fotografie receptu