Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota908 kJ / 217 kcal
Bílkoviny2,80 g
Tuky11,31 g
Vláknina3,62 g
Cholesterol0 mg
Sodík21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

MarcelaPa

18. 9. 2015 12:13

Dělám stejně, hlavně v létě jako lehkou večeři. Je to dobrota.:yes:

casino

18. 9. 2015 10:27

No, dá se použít i na starší, suché, jako kámen tvrdé, pečivo (nevím zda v ČR, ale v It. toto suché pečivo prodávají po pytlích). V tom případě šťávu z rajčat nesléváme:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bruschetta bruschetta recept brušchetta jak se dělá bruschetta recept bruschetta pečivo bruschetta domácí bruscheta co je to bruschetta bruschetta pečivo dom cí bruschetta recept domací bruschetta domaci brusceta bruschetta pečivo recept recept brusketa domaci bruschetta. recept recept na bruschetta domácí bruchčeta domaci brusketa recept domácí brusketa domácí brutschetta

Suroviny: rajče, bazalka čerstvá, česnek, ocet balsamiko, olej olivový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Klasická bruschetta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN5G