Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasická bruschetta

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2015 08:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 718 kJ / 411 kcal
Bílkoviny10,36 g
Tuky11,81 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

18. 9. 2015 12:13

Dělám stejně, hlavně v létě jako lehkou večeři. Je to dobrota.:yes:

casino casino

18. 9. 2015 10:27

No, dá se použít i na starší, suché, jako kámen tvrdé, pečivo (nevím zda v ČR, ale v It. toto suché pečivo prodávají po pytlích). V tom případě šťávu z rajčat nesléváme:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bruschetta bruschetta recept brušchetta jak se dělá bruschetta recept bruschetta pečivo bruschetta domácí bruscheta co je to bruschetta bruschetta pečivo dom cí bruschetta recept domací bruschetta domaci brusceta bruschetta pečivo recept recept brusketa domaci bruschetta. recept recept na bruschetta domácí bruchčeta domaci brusketa recept domácí brusketa domácí brutschetta

Suroviny: rajče, bazalka čerstvá, česnek, ocet balsamiko, olej olivový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Klasická bruschetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN5G