Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené housky / Aneb co se starším pečivem

Zbylo vám pečivo? Nabízíme jednoduchý recept na perfektní využití starého pečiva. Rychle vykouzlíte svačinu či večeři. Stačí doplnit zeleninovým salátem a už si můžeme pochutnávat. Křupavé, syté a navíc s pořádnou vrstvou zapečeného sýra.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

28. 9. 2021 21:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 575 kJ / 616 kcal
Bílkoviny44,60 g
Tuky43,49 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 621 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,97 g
Sacharidy10,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Housky tím, že jsou celé obalené v ochucených vejcích, jsou nasáklé a přitom křupavé. A spotřebujeme pečivo, které už by bylo nepotřebné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houska, vejce, slanina anglická, sýr gouda, rajče, mléko, česnek sušený, koření oregáno sušené, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Zapečené housky / Aneb co se starším pečivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mL99