Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 858 kJ / 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 53,49 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečieme klobúčiky podpňoviek, posypeme mletou rascou, osolíme a necháme ich vychladnúť.
Krok 2: Na taniere rozložíme listy šalátu a okolo na malé kocky narezanú paradajku.
Krok 3: Do stredu dáme vychladnuté klobúčiky húb.
Krok 4: Na zálievku dáme do hrnčeka olivový olej, ocot a soľ a metličkou vyšľaháme, kým nezhustne. Potom ňou prelejeme šalát.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Moje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 4 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 4 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 6 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 9 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 20 hodinami
Suroviny:
houby václavky,
rajče,
salát,
olej,
sůl,
kmín mletý,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (5)
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla