Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 908 kJ / 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,73 g |
| Tuky | 8,57 g |
| Vláknina | 15,05 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 13,72 g |
Postup přípravy
Pokud těsto nedrží tvar, přidáme trochu vloček. Krok 3: Já peču v horkovzdušné fritéze bez oleje. Může se také použít plech s pečícím papírem a vložit do trouby. Podáváme s vařeným bramborem nebo kaší.
Trouba:180 stupňů 10 minut
Fritéza: 200 stupňů 5 minut
Zveřejněno 11. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9XY
Moje poznámka
Zeleninové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9XY
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 21 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 17 minutami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 18 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 20 minutami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový salát
poirotka před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 1 hodinou
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 2 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
vločky ovesné,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
petrželka,
voda
Komentáře (2)