Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové perníčky od Zebry

Tato verze perníčků je vhodná i pro celiaky, jelikož základ jejich těsta tvoří pohanková a rýžová mouka. Po upečení necháme perníčky odležet a další den je dozdobíme bílkovou nebo čokoládovou polevou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení těsta

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

13. 12. 2021 17:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 246 kJ / 2 688 kcal
Bílkoviny33,61 g
Tuky53,83 g
Vláknina5,96 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 1,83 g
Sůl0,34 g
Sacharidy514,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perníčky jsou po upečení tvrdé, potřebují čas na rozležení, ale už druhý den jsou měkčí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka rýžová, cukr moučkový, kakao, koření do perníku, soda jedlá, vejce, med, máslo, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová, škrob bramborový

TopRecepty.cz

Bezlepkové perníčky od Zebry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryNW