Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min Bez doby závěrečného odležení.

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava, Bez doby závěrečného odležení.)

31. 1. 2022 14:51

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 797 kJ / 2 820 kcal
Bílkoviny52,96 g
Tuky123,32 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy371,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud pečeme korpus v troubě, vložíme ho do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 35-40 minut, podle typu trouby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, tvaroh, cukr, smetana ke šlehání, mléko, marmeláda borůvková, marmeláda borůvková, smetana ke šlehání, čokoláda, borůvky

TopRecepty.cz

Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ajzl