Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 623 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,94 g |
Tuky | 148,05 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 133,26 g |
Postup přípravy
Do brambor přidáme sůl a máslo, rozšťoucháme, přilijeme teplou smetanu a našleháme. Krok 3: Vinnou klobásu vyndáme předem z chladu, rozdělíme na 8 dílů, každý smotáme do šneka a po dvou napíchneme na jehlici nebo špejli. Poprášíme z obou stran lehce moukou a zvolna opečeme dorůžova v pánvi na rozehřátém tuku. Krok 4: Podáváme 4 šnečky na porci s kaší, kdo má rád, může posypat smaženou cibulkou, a doplníme kyselou okurkou nebo salátem .
Zveřejněno 10. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zB1
Moje poznámka
Vinná klobása s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zB1
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
sádlo,
brambory moučné,
máslo,
smetana,
sůl,
křen
Komentáře (4)