Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párky v domácím pizza těstě

Takto připravené párečky známe většinou obalené v listovém těstě. Toto v lednici kynuté pizzové těsto má tu výhodu, že zůstane déle čerstvé a dodá párečkům ještě další rozměr chuti ze svého koření.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

19. 2. 2022 10:16

Suroviny pro 16 kusů

16 kusů

Nutriční hodnoty

Energie6 793 kJ / 1 624 kcal
Bílkoviny69,45 g
Tuky61,10 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,90 g
Sůl9,60 g
Sacharidy194,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatharinaK KatharinaK

23. 2. 2022 10:58

Pajaja: děkuji :-D

Pajaja

23. 2. 2022 10:15

Moc hezké "omotánky". :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, droždí, sůl, voda perlivá, párky, vejce, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Párky v domácím pizza těstě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3B8O