Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 401 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 2,86 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 14,44 g |
Postup přípravy
buď přepuštěné nebo se lžičkou oleje a maso opečeme z obou stran. Poté přidáme nasekaný česnek a necháme zpěnit. Krok 2: Přidáme majonézu domácí nebo Hellmans, sójovou omáčku (Tamari nebo jinou dobrou) a promícháme, podle potřeby přilijeme lžíci vody. Maso v pánvi posypeme nasekanou natí a pomocí lžíce přelijeme vzniklým sosem. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upraveným bramborem a salátem dle vlastního výběru.
Zveřejněno 26. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky na másle a majonéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVR7
Moje poznámka
Kuřecí plátky na másle a majonéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVR7
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 21 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 21 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 29 minutami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 1 hodinou
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 2 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 2 hodinami
Suroviny:
řízky kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
česnek,
majonéza,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (9)
Jen bych se přimlouvala za podrobnější postupu. Já tomu rozumím,ale začátečníci by možná mohli tápat,jestli opečené maso vyndat a pak dát do pánve zpěnit česnek. A také jak dlouhou dobu maso dělat