Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,74 g |
Tuky | 33,25 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 585 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Oloupeme cibuli a česnek. Na oleji ji orestujeme a přidáme namačkaný česnek. Zakápneme sójovou omáčkou, přidáme čajovou lžičku drceného kmínu a maso. Osolíme, opepříme a orestujeme. Krok 2: Zalijeme pivem, přidáme bujón, houby a vaříme pod pokličkou doměkka. Případně přidáváme vodu, aby bylo maso zalito. Krok 3: Po uvaření zahustíme moukou s vodou a případně dochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou.
Zveřejněno 26. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na pivu se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGJl
Moje poznámka
Vepřové kostky na pivu se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGJl
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 19 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkové hrnkové lívanečky
Marceval před 5 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
suchfr před 20 minutami
Babiččina čočková polévka
Standby před 32 minutami
Šunkofleky se sýrem
Olgabo před 38 minutami
Kulajda z lesních hub
Marketa75 před 1 hodinou
Zastřené vejce
Marketa75 před 1 hodinou
Španělský ptáček
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
VaclavKo před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
petr.matej před 2 hodinami
Klasické palačinky
jtrecepty před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
hříbky sušené,
česnek,
cibule,
pivo světlé,
omáčka sojová,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
bujón,
olej,
mouka hladká
Komentáře (3)