Vepřová plec po moravsku
Recept na vepřovou plec v zeleninové omáčce s kořením adžika. Měkké vepřové maso, spolu s omáčkou, můžeme podávat s hranolkami, rýží či bramborovou kaší. Omáčku nemixujeme, díky čemuž jsou v hotovém pokrmu patrné kousky sterilované zeleniny a točeného salámu.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Moje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule červená,
salám točený,
olej,
koření adžika,
omáčka sojová,
směs zeleninová,
mouka hladká,
voda,
bujón zeleninový,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0