Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 2,12 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 27,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Kg
Moje poznámka
Polévka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Kg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 16 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 40 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 48 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 59 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
játrové knedlíčky do polévky z paštiky,
jatrova paštika s veprovym masem,
játrová paštika recept,
recepty z paštiky,
jatrova rýže z pastiky,
vaření játrové paštiky,
vaření paštiky,
játrová paštika se smetanou,
polévka z jatrovou,
jatrova paštika bez tuku,
vaření z paštiky,
-domaci paštika recepty,
pastika se smetanou,
recepty játrová paštika s vepřovým masem,
jak udělat paštiku bez tuku,
paštika s vepřovými játry,
játrová paštika s vepřovým masem recept,
doba vaření paštiky,
játrová paštika bez tuku recept,
paštika recept
Suroviny:
tuk,
cibule,
mouka hladká,
voda,
masox,
paštika játrová,
mrkev,
sůl,
smetana,
žloutek,
pažitka
Komentáře (2)