Polévka s játrovými knedlíčky

Suroviny

1 vepřová kost (žebro)
250-300 g vepřových jater
mrkev
celer
petržel
cibule
česnek
celý pepř
nové koření
sůl
2 kostky maggi (může a nemusí být, jak kdo má rád)

Postup přípravy receptu

  1. Vše dáme vařit do studené vody, cibuli ve slupce kvůli barvě, vaříme tahem. Sbíráme pěnu. Přecedíme, maso a zeleninu nakrájíme, česnek též dáme do vývaru.

  2. Potom si uděláme knedlíčky: vepřová játra rozmixujeme, přidáme majoránku, vajíčko, trochu hladké mouky, trochu strouhanky, česnek, 1 malou cibuli (může a nemusí být, já ji dávám, je to lepší), sůl, pepř a pak dáváme do vroucí polévky.

  3. Když je polévka hotová, ozdobíme pažitkou.

Komentáře k receptu Polévka s játrovými knedlíčky

Tématické fráze: játrové knedlíčky recept polevka s jatrovimi knedlicky játrové knedlíčky knedlíčková polévka polívka s jatrovými knedličky knedlíčková polévka recept knedličky do polevky králičí polévka video recept polévka s játrovímy knedlíčky knedlíčková polévka recepty jatrova polevka hovezi polevka s jatrovymi knedlicky polívka s jatrovími knedlíčky játrová polívka domácí játrové knedlíčky polévka s knedlíčky polívka s játrovýma knedlíčkama jatrové knedlíčky podle hrušky játrové kn veprove jatrove knedlicky