Polévka s játrovými knedlíčky

Vlajda Kuchař:

Polévky 5 názorů

56

Suroviny

1 vepřová kost (žebro)
1 ks vepřého játra
mrkev
celer
petržel
cibule
česnek
celý pepř
nové koření
sůl
2 kostky maggi (může a nemusí být, jak kdo má rád)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše dáme vařit do studené vody, cibuli ve slupce kvůli barvě, vaříme tahem. Sbíráme pěnu. Přecedíme, maso a zeleninu nakrájíme, česnek též dáme do vývaru.

  2. Potom si uděláme knedlíčky: 1 ks vepř. játra rozmixujeme, přidáme majoránku, vajíčko, trochu hladké mouky, trochu strouhanky, česnek, 1 malou cibuli (může a nemusí být, já ji dávám, je to lepší), sůl, pepř a pak dáváme do vroucí polévky.

  3. Když je polévka hotová, ozdobíme pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka s játrovými knedlíčky

  • savlinka savlinka

    Já jí dělám z morkových kostí;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja neviem, či zle vidím:
    1 ks vepřové játra, vajíčko, trochu hladkej múky a trochu strúhanky...

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Dnes jsem vařila přesně podle receptu(jinak z vepřových kostí polévku nedělám)a pochutnali jsme si;-)+4 :yes:bodík za dobrou polévečku posílám a fotku přikládám:-*

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    maris, tvoje fotky taky ne!:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Klasika, která nikdy nezklame:yes:;-):-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo