Kotoučky k pivu
Při posezení s přáteli nebo jen tak večer doma máme občas na něco chuť a hledáme něco k zakousnutí. Tyto šneky vyrobíme bleskově, upečení trvá jen chvilku a už si můžeme na dobrotě pochutnávat!
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,18 g |
Tuky | 56,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 9,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2013 11:30
Upozorňuji neregi rýpaly, že ještě jeden odporný komentář, nemažu, ale hlásím adminům. Děkuji za pochopení
(tím nemyslím Jirku, na kterého jsem reagovala, je o.k.)
(tím nemyslím Jirku, na kterého jsem reagovala, je o.k.)
7. 6. 2013 11:28
Jirka Němec:já jsem pro demokracii - ať si každý dá, co chce a co mu chutná
7. 6. 2013 11:26
kotoučky doporučuji spíše k vínu než k pivu :(
22. 5. 2012 18:15
Já rozválenou placku potřu pomazánkovým máslem smíchaným s gervais sýrem, posypu šunkou nakrájenou na kostičky, paprikou také na kostičky (tu předem trošku povařím, jinak je tam moc tvrdá), posypu strouhaným sýrem,zabalím, nakrájím, potřu vejcem a peču.
27. 12. 2011 23:52
Vynikající k vínečku.
11. 3. 2011 20:55
také to dělám, je to dobrota. Zkuste to i se špenátem, česnekem a sýrem
25. 2. 2010 14:17
Výborné...
také dělám a docela stejně,akorát potírám kečupem..ale super mnamka ..dávám 4 bodíka
také dělám a docela stejně,akorát potírám kečupem..ale super mnamka ..dávám 4 bodíka
20. 12. 2009 14:06
dobré, my děláme jen se syrem a sunk. salamem, davam tam kecup a oregano. tato varianta taky dobra
10. 8. 2009 12:29
No, většinou se tomu říká šneci.
10. 8. 2009 12:21
Díky Jani.No vidíš,a když jsem to hledala nenašla jsem žádné.Tak jdu na to pivo nebo mně picne.
10. 8. 2009 12:03
Co název, to jiný, co? Pizza, šněčci, šneci a hned je to něco jiného. Taky je dělám, hlavně na Silvestra, moc dobré
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím plnit šneky z listového těsta: 7 tipů na slané náplně ke každé příležitosti
Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: něco k pivu něco k pivu recepty slané dobroty k pivu dobroty k pivu něco dobrého k vínu recepty k pivu k pivu něco dobrého k pivu dobroty k vínu něco slaného k vínu něco k pivu recept speciality k pivu slane dobroty k vinu co k pivu dobroty k vínu recepty slane k pivu neco slaneho k pivu recepty něco k pivu co dobreho k pivu dobrota k pivu
Suroviny: těsto listové, salám, sýr, olej, koření grilovací, vejce, semínka sezamová
Kotoučky k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm71
11 názorů