Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 11 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 11 názorů

Suroviny 2 porce

2 spodní krůtí stehna
250 g čerstvých žampionů
1 sáček zelených oliv s papričkou
1 střední cibule
sůl
pepř
grilovací koření
olej
1 pivo světlé

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí stehna omyjeme, posypeme grilovacím kořením a necháme odležet.

  2. Mezitím si na olej dáme nadrobno nakrájenou cibulku, orestujeme, pak přidáme nakrájené žampiony, olivy, osolíme, opepříme a trošku osmahneme.

  3. Na směs žampionů a oliv dáme krůtí stehna, podlejem cca 3 dcl světlého piva a pečeme cca 50 minut za občasného podlévání dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Dobrou chuť !!

Komentáře k receptu Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni

Tématické fráze: krůtí stehna recept kruti stehno pečené krůtí stehno krůtí stehna spodní recepty krutí spodní stehno krůta na pivě krůtí stehna pečená kruti stehno pecene pečené krůtí spodní stehno krůtí maso na žampionech krůtí horní stehno krůtí stehna krutí spodní stehna krůtí stehno recepty krůtí pečeně pečeny krutí maso na pivu recept krůtí spodní stehno pečená krůtí stehna krůtí stehno recept krůtí stehna spodní