Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,57 g |
Tuky | 82,41 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 24,73 g |
Postup přípravy
rajčatovou pastu, promícháme a podlijeme 150-200 ml horkého vývaru. Krok 3: Přivedeme k varu, stáhneme teplotu na minimum a dusíme pomalu za občasného podlévání vývarem až do změknutí masa. Měkké maso a bobkový list vyndáme stranou, do omáčky přidáme smetanu a vše rozmixujeme dohladka, zakápneme citronovou šťávou. Kdo nechce nemusí zeleninu mixovat a v tom případě ani maso není třeba vyndavat. Krok 4: Dle chuti dosolíme, přidáme cukr nebo citronovou šťávu. Podáváme s knedlíkem nebo domácími noky a lžičkou brusinek s klínkem citronu.
Zveřejněno 10. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX6x
Moje poznámka
Hovězí maso na divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX6x
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 9 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 4 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 5 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 6 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 7 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 10 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 11 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sádlo,
špek,
pasta rajčatová,
cukr,
bobkový list,
koření divoké,
vývar hovězí,
crème frâiche,
šťáva citronová,
brusinky,
citron
Komentáře (1)