Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 768 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,88 g |
Tuky | 48,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Vyberieme z vody a necháme chvíľočku odkvapkať. Krok 2: Cviklu, syr a kyslé uhorky nakrájame na hranolčeky a prešpikujeme nimi horúci karfiol. Uložíme na tanier. Krok 3: Kyslú smotanu zmiešame s lístkami tymiánu, nadrobno nasekanou cibuľou a soľou. Krok 4: Karfiol prelejeme omáčkou a ihneď podávame.
Zveřejněno 10. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxMg
Moje poznámka
Špikovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxMg
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 3 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 22 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 minutou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 15 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 2 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 5 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
okurky sterilované,
řepa červená,
sýr tvrdý,
sůl,
smetana kysaná,
cibule,
tymián,
sůl
Komentáře (8)
A keď to bolo takto na tanieri prešpikované, hostia hneď po tom skočili, čo si nemyslím, žeby urobili, ak by to bolo vedľa seba poukladané na tanieri. Chuťovo fakt iné.