Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 704 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,98 g |
Tuky | 5,27 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na panvici na oleji orestujeme na mesiačiky nakrájanú cibuľu.
Krok 2: Pridáme narezané huby, osolíme, okoreníme a 10 min restujeme.
Krok 3: Pridáme na malé kocky narezanú cuketu, premiešame a restujeme ďalších 5 minút.
Krok 4: Zmes nahrnieme na polovicu panvice a na uvoľnenú časť panvice dáme na rezance nakrájané mäso a na maličké kocôčky narezanú kurkumu a za občasného premiešania mäso restujeme asi 10 minút. Zvyšnú zmes necháme bez miešania.
Krok 5: Potom zeleninovú zmes premiešame a mäsom a ešte 5 minút spolu restujeme.
Krok 6: Podávame s ryžou alebo kuskusom.
Zveřejněno 8. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZR9E
Moje poznámka
Houbová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZR9E
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 17 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 21 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
prsa kuřecí,
kurkuma,
cuketa,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (4)