Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 190 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 10,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 57,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme.
Krok 2: Zapékací misku vymažeme máslem. Brambory spolu s nakrájenou mrkví a petrželí naskládáme na dno misky. Lze přidat pár velice slabých plátků másla. Kuřecí čtvrtky osolíme, promažeme máslem a potřeme prolisovaným česnekem, položíme na plátky brambor a zeleniny a přidáme snítky rozmarýnu.
Krok 3: Čtvrtky kuřete s brambory, mrkví a petrželí pečeme cca 60 minut ve vyhřáté troubě na 180 °C.
Zveřejněno 30. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čtvrtky pečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxGo
Moje poznámka
Kuřecí čtvrtky pečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxGo
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 58 minutami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 59 minutami
Krkovička s liškami
Sahula před 1 hodinou
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 1 hodinou
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 1 hodinou
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 4 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 4 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 5 hodinami
Suroviny:
kuře čtvrtky,
brambory,
mrkev,
petržel,
česnek,
máslo,
rozmarýn,
sůl
Komentáře (1)