Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,59 g |
| Tuky | 52,59 g |
| Vláknina | 24,14 g |
| Cholesterol | 522 mg |
| Sodík | 979 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 208,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezne jemne naklepeme, osolíme a okoreníme.
Krok 2: Vajcia vidličkou rozšľaháme s jogurtom, strúhanku zmiešame s makom a jemne nastrúhanou citrónovou kôrou.
Krok 3: Rezne obalíme v múke, potom vo vajciach a nakoniec v makovej strúhanke.
Krok 4: Vyprážame z oboch strán na oleji.
Krok 5: Podávame so zemiakmi, prípadne so zemiakovou kašou.
Zveřejněno 12. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek v makové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQl1
Moje poznámka
Řízek v makové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQl1
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 32 minutami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
lunav1 před 45 minutami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 46 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 11 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 11 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 12 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 13 hodinami
Suroviny:
řízek vepřový,
pepř,
sůl,
olej,
mouka hladká,
vejce,
jogurt,
strouhanka,
mák,
citron
Komentáře (1)