Postup přípravy
Necháme 40 minut vařit na mírném ohni. Krok 5: Až bude maso měkké, zahustíme omáčku jíškou, následně necháme ještě 10 minut za stálého míchání provařit. Krok 6: Omáčku lze servírovat s brambory, rýží, těstovinami i knedlíkem.
Zveřejněno 24. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovo hořčičná omáčka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXx8
Moje poznámka
Vepřovo hořčičná omáčka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXx8
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 9 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 21 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 4 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 7 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 9 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 10 hodinami
Suroviny:
cibule,
maso vepřové,
tuk,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
voda,
hořčice kremžská,
hořčice plnotučná,
houby mražené,
jíška
Komentáře (1)