Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 489 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,81 g |
| Tuky | 57,56 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 755 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Plátky z obou stran osolíme a opepříme podle chuti, lehce posypeme paprikou a potřeme hořčicí. Poprášíme trošičku moukou a opečeme v rozehřáté pánvi na sádle s olejem. Krok 2: Opečené maso vyndáme stranou a do pánve dáme restovat nadrobno nasekanou cibuli. Krok 3: Jakmile začne cibule zlátnout vrátíme maso a podlijeme vínem. Necháme odpařit alkohol a za občasného podlití horkou vodou podusíme doměkka. Krok 4: Podáváme s rýží, těstovinami nebo bramborovou kaší. Na talíři posypeme nasekanou cibulkovou a petrželovou natí. Nezapomeneme doplnit salátem podle vlastního výběru.
Zveřejněno 6. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q18
Moje poznámka
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q18
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 3 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 5 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 6 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 6 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 7 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 7 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 9 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 10 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
cibule,
sádlo,
olej,
víno bílé,
petrželka,
cibulka
Komentáře (5)