Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 3,62 g |
Vláknina | 53,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 11,08 g |
Sacharidy | 74,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev a celer očistíme, oloupeme a nastrouháme na tenké plátky.
Krok 2: Dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená. Dále přidáme sůl, bobkový list, pepř a nové koření.
Krok 3: Povaříme 10 minut a odstavíme. Pak dochutíme octem, cukrem a necháme vychladnout.
Krok 4: Salát dáme do sklenic s uzávěrem a uložíme do lednice. Takto uložený salát vydrží měsíc.
Zveřejněno 20. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Moje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 19 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 12 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 12 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
sůl,
voda,
cukr,
ocet,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)