Plněné perníčky s ledovou polevou
Typické perníčky známe jako vykrajované tvary, zdobené bílkovou polevou. V tomto receptu však najdeme inspiraci na další způsob pečení perníčků, plnění marcipánem, švestkami nebo zázvorem. Povrch perníčků pak zdobí ledová poleva z cukru a rumu.
Suroviny pro 40 kusů
40kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 132 kJ / 5 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,32 g |
Tuky | 132,44 g |
Vláknina | 48,40 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 711 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 904,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné perníčky s ledovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z64qQ
Moje poznámka
Plněné perníčky s ledovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z64qQ
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
kakao,
soda jedlá,
prášek do perníku,
koření do perníku,
kůra citronová,
vejce,
med tekutý,
máslo,
sůl,
marcipán,
švestky sušené,
zázvor kandovaný,
ořechy,
marcipán,
cukr moučkový,
rum
Komentáře (3)