Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brazilská roláda

Velmi neobvyklá roláda se zvláštním pracovním postupem. Naprosto ideální pro ty kuchařinky, které rádi zkoušejí stále něco nového. Jestlipak se vám také povede umotat roládu tohoto velmi nevšedního vzhledu?

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

16. 5. 2023 16:33

Suroviny pro 16 porcí

16 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 371 kJ / 4 869 kcal
Bílkoviny73,63 g
Tuky248,65 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 1,28 g
Sůl3,00 g
Sacharidy577,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mě stačily rolády ze dvou plátů a z tohoto množství těsta jsem měla dvě rolády, kdy z každé jsem po odkrojení konců měla krásné širší porce o 8 kouscích.

Horkovzdušná trouba 200 st.C / 3min. a plechy mohu péci najednou. Dát si pozor, aby rozestup plechů byl cca 10cm.

Elektrická trouba 220st.C / 4 min. Plechy vkládat po jednom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vladka321

17. 5. 2023 15:46

Marie Svarcova: Moc děkuji za milá slova. Musím však pochválit redakci, která má velikou zásluhu na stylizaci textu

Jaromira18 Jaromira18

17. 5. 2023 15:14

:yes:Roláda je nádherná a musí být moc dobrá.:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 5. 2023 07:44

:-)<3:yes::yes: pěkně napsaný recept a krásná práce, :-K roláda vypadá skvěle

Vladka321

16. 5. 2023 21:16

RubyRom: Děkuji Vám :-). A je i vcelku rychlá :-)

RubyRom RubyRom

16. 5. 2023 20:15

Moc hezká roláda:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cukr krupice, žloutek, bílek, mouka pšeničná, sůl, marmeláda, cukr moučkový, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Brazilská roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L97rD