Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,56 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 18,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8pW
Moje poznámka
Kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8pW
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapr s křenem,
jak dlouho se peče kapr,
kapr na křenu,
kapr recepty s křenem,
kapr pečený s křenem,
pečený kapr s křenem,
zapečený kapr s křenem,
kapr recepty,
kapr recept,
recepty z kapra,
smažený kapr s křenem,
recepty kapr s křenem,
recept na kapra,
kapr s s křenem,
recept kapr na křenu,
zapečený kapr se křenem,
kapr recept s krenem,
kapr s krenem,
recept na kapra s křenem,
kapr na pivu s křenem
Suroviny:
kapr,
cibule,
celer,
sůl,
pepř mletý,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
citron,
sýr nastrouhaný,
křen,
máslo,
pivo světlé
Komentáře (2)