Kapr na grilu s křenem

www.toprecepty.cz Kuchař:

Grilování 7 názorů

43

Suroviny

4 porce kapra
citrónová šťáva
olej
sůl
petrželka
strouhaný křen
4 dkg másla
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné porce kapra osolíme, pakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potom osušíme ubrouskem, potřeme olejem a na roštu nebo na pánvi opečeme po každé straně asi 7 minut. Na talíři rubu posypeme drobně nakrájenou petrželkou a strouhaným křenem a zakapeme rozpuštěným máslem. Podáváme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 111 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr na grilu s křenem

  • suzanna suzanna

    Cathleen, s tim nariznutim je to super napad:yes::yes::yes: to musim priste vyzkouset:yes;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tak to je jiná!;-):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Postup opraven :-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Jani, tady se, omylem, ocitl jiný postup....ale už se pracuje na opravě:yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Takhle manžel nařezává každou porci syrového kapra....každá Y kostička se prý přeruší 3x a pak, při smažení, se ty drobné kousky kostiček "vysmaží" a ztratí. Už hodně let míváme kapra, který má jen ty dlouhé, šavlovité kosti....:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Zcela vyjímečně bych souhlasila. V postupu se již křen nevyskytuje a pečení na rajčatech a v troubě mi příjde spíš dušení;-), když k tomu ještě kapra povaříme, no, tak to opravdu nevím, jaký by byl výsledek:-O Nicméně, Cathleen se asi povede všechno.;-)

    Odpovědět

  • PJ PJ(neregistrovaný)

    Recept vypadá zajímavě, ale s křenem ani s grilem nemá nic společného.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo