Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémové vejce s ředkvičkami

Další vynikající recept na opomíjenou tepelnou úpravu ředkviček. Tato míchaná vejce vonící máslem a česnekem s pikantní ředkvičkou jsou ideální svačinou či lehkou večeří. Zcela jistě si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

15. 6. 2023 12:40

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 548 kJ / 848 kcal
Bílkoviny34,23 g
Tuky76,49 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 965 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,81 g
Sacharidy5,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pomazánkové máslo můžete klidně ochucené. Bývá s křenem, pažitkou nebo šunkovou příchutí. Já jsem použila čisté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

18. 6. 2023 16:49

Eja57: Evi děkuji :-K:-K

Eja57 Eja57

18. 6. 2023 16:04

Moc dobre to bylo:-K hvězdičky už jsem poslala

mika59 mika59

18. 6. 2023 15:15

Marie Svarcova: Maruško děkuji:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 6. 2023 18:59

:-)<3:yes::yes: moc pěkné:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, vejce, cibulka jarní, česnek, slanina anglická, máslo, pomazánkové máslo, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Krémové vejce s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR8yX