Smaženice z ředkviček Dominika Nováka

Novak Richard Kuchař: Novak Richard

Doba přípravy: 30 min. 3 porce Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

10 ks vajec
2 lžíce sádla
1 ks cibule
1 špetka mletého kmínu
2 svazky ředkviček
podle chuti:
sůl
mletý černý pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Větší cibuli nakrájíme nadrobno a ředkvičky nakrájíme na malé kousky.

  2. Cibuli zpěníme na sádle a jakmile začne mírně zlátnout, přidáme nakrájené ředkvičky. Dusíme, dokud ředkvičky nezesklovatí, okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme na mírném ohni tak dlouho, dokud nedosáhneme požadované konzistence. Soli je potřeba poměrně dost, protože ředkvičky jí pohlcují velké množství. Je nutné průběžně ochutnávat.

  3. Smaženici z ředkviček podáváme například s čerstvým chlebem nebo celozrnnou bagetou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 543 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smaženice z ředkviček Dominika Nováka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cuketový mozeček kedlubnová smaženice

Zapomněl/a jsem heslo