Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí ossobucco s ajvarem a houbami

Ajvar je přísada, která k nám přišla původně ze Srbska. Vyzrálé papriky, lilek, česnek a chilli se snoubí ve vyvážené chuti, kterou zde ochotně doplní ještě houby. Společně ji pak předají připravovanému telecímu masu. S vhodnou přílohou budete mít výborný oběd.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 60 min

95 min (35 min příprava + 60 min tepelná úprava)

9. 7. 2023 14:56

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 186 kJ / 762 kcal
Bílkoviny15,99 g
Tuky12,70 g
Vláknina164,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 7. 2023 23:02

:-)<3:yes::yes:Telecí ossobucco je lahůdka, máme to rádi a dělala jsem už na několik způsobů :-K

mika59 mika59

9. 7. 2023 22:08

Ossobuco nezklame..:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka telecí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, cibule, česnek, vývar masový, houby sušené, ajvar

TopRecepty.cz

Telecí ossobucco s ajvarem a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkq0k