Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na kávě

V jižní Americe je spojení kávy a masa vcelku běžné. Dá vyniknout masu a zároveň ohromí "jinou" chutí. Pokud nechcete zkusit "ostrou" verzi s kofeinovou pravou kávou, zkuste čekankovou jemnější a bezkofeinovou obdobu - Meltu. Budete příjemně překvapeni.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 275 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 260 min

275 min (15 min příprava + 260 min tepelná úprava)

8. 8. 2023 19:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 432 kJ / 2 493 kcal
Bílkoviny198,34 g
Tuky179,46 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,85 g
Sacharidy18,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 8. 2023 10:58

zuzi777a: Děkuji:-KMelta nesmí být moc silná,jinak šťáva zhořkne.Chuťově v jídle není moc výrazná a šťávu hezky zabarví:-)
mika59:Miladko děkuji:-K

mika59 mika59

9. 8. 2023 14:44

:yes::yes::yes:

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

8. 8. 2023 21:06

S Meltou by mě to nenapadlo! Každopádně zajímavé jídlo.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: líčka hovězí, špek, cibule, vývar masový, voda, melta, olej, koření nové koření, pepř, česnek granulovaný, pepř mletý, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na kávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkqxq