Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,58 g |
Tuky | 85,64 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 257,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč č.4
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXg
Moje poznámka
Jablkový koláč č.4
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXg
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 3 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 14 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jablkový koláč s tvarohem,
jablkové růže z listového těsta,
koláč jablka tvaroh,
hrnkový jablkový koláč,
jablkovi kolač,
jablkovy kolac hrnkovy,
hrnkový jablečný koláč,
recept na jablkový koláč,
jablkový koláč,
jableč koláč,
hrnkový koláč s tvarohem,
jablkovy hrnkovy kolac,
jablkový koláč bez mléka,
hrnková jablkovy kolac,
makovo jablkovy kolač,
recepty jablkový koláč,
listový koláč s jablky a zakysanou smetanou,
jablkový koláč z lístového těstaze zakysanou smetanou,
jablkoví koláč z lístového těsta,
jablecny moucnik hrnkovy
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
šťáva citronová,
rozinky,
cukr skořice,
tvaroh,
mléko,
vejce,
cukr
Komentáře (3)