Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldové rohlíky

Domácí pečivo ze špaldové mouky je dobrota, kterou si můžete zlepšit den. Voňavý a křupavý rohlík bude chutnat k polévkám, salátům, uzeninám či sýrům. Nebo si ho vychutnejte třeba nasladko s máslem a medem k hrnečku kakaa.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 15 min

115 min (100 min příprava + 15 min tepelná úprava)

1. 11. 2023 13:25

Suroviny pro 16 porcí

16 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 855 kJ / 2 594 kcal
Bílkoviny73,51 g
Tuky79,66 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 79 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,34 g
Sacharidy387,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rohlíky, pokud vydrží, jsou krásně měkké i 2 dny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa Majkaa

1. 11. 2023 17:40

Ať se povedou:-)

Díky za recept na rohlíky ze špaldy! <3 moji kluci jsou rohlíkoví, tak jim aspoň můžu upéct "zdravější" verzi;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka, droždí, sádlo, cukr, sůl, mléko, sůl, kmín celý, mák

TopRecepty.cz

Špaldové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk2q9