Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Hrušky jsou často opomíjeným ovocem. Je to velká škoda, protože hrušky jsou zkrátka báječné ovoce. Mají vynikající chuť, která se hodí do mnoha dezertů a navíc jsou velmi zdravé.
Suroviny pro 1 plech
plech 32 x 23 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 793 kJ / 4 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,81 g |
Tuky | 229,71 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 410,68 g |
Postup přípravy
Hotový koláč necháme zcela vychladnout, můžeme lehce poprášit moučkovým cukrem a nakrájíme.
Zveřejněno 19. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28QV
Moje poznámka
Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28QV
Nejnovější recepty
Nakládaný křen
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 11 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 17 hodinami
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno 11. 9. 2025 17:30:46
Zdravé dětské přesnídávky bez cukru
Přidáno 11. 9. 2025 17:13:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Smažené sýrové kuličky
kanova.lenka@seznam.cz před 6 hodinami
Kachna bez práce
HelaSu před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
anina mac před 7 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Sahula před 7 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Sahula před 7 hodinami
Fazolový guláš se zeleninou pro vegetariány
Kody74 před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
aleenap před 8 hodinami
Jednoduchý ořechovec s jablky
Amara před 9 hodinami
Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem
Vendy28 před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
bílek,
hruška,
smetana zakysaná,
žloutek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
skořice,
cukr moučkový
Komentáře (3)