Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Hrušky jsou často opomíjeným ovocem. Je to velká škoda, protože hrušky jsou zkrátka báječné ovoce. Mají vynikající chuť, která se hodí do mnoha dezertů a navíc jsou velmi zdravé.
Suroviny pro 1 plech
plech 32 x 23 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 793 kJ / 4 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,81 g |
Tuky | 229,71 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 410,68 g |
Postup přípravy
Hotový koláč necháme zcela vychladnout, můžeme lehce poprášit moučkovým cukrem a nakrájíme.
Zveřejněno 19. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28QV
Moje poznámka
Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28QV
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 46 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 51 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
bílek,
hruška,
smetana zakysaná,
žloutek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
skořice,
cukr moučkový
Komentáře (3)