Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou

Hrušky jsou často opomíjeným ovocem. Je to velká škoda, protože hrušky jsou zkrátka báječné ovoce. Mají vynikající chuť, která se hodí do mnoha dezertů a navíc jsou velmi zdravé.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

19. 11. 2023 10:23

Suroviny pro 1 plech

1 plech

plech 32 x 23 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 793 kJ / 4 014 kcal
Bílkoviny62,81 g
Tuky229,71 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 608 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy410,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace : Proženy.cz , upraveno dle potřeby

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 11. 2023 22:19

Hella: :-)<3 Moc děkuji za komentář, já mám hrušky daději než jablka, koláč měl velký úspěch . Přeji krásný večer :-K

Hella Hella (moderátorka)

20. 11. 2023 21:32

Už při pohledu na krásnou fotku se sbíhají sliny. Určitě to vyzkouším, hrušky máme moc rádi!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, voda, bílek, hruška, smetana zakysaná, žloutek, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, máslo, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, skořice, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28QV