Tvarohovo - broskvový dezert

Suroviny 6 porcí

6 ks broskve
250 g tvarohu
1 zakysaná smetana
200 ml mléka
vanilkový pudink Olé bez vaření
4 polévkové lžíce cukru
Dortové želé:
2 ks dortové želé
500 ml vody
cukr

Postup přípravy receptu

  1. Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty.

  2. Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky vmícháme 2 broskve nakrájené na malé kostičky, do druhé poloviny vmícháme 2 rozmixované broskve a poslední 2 broskve si necháme na ozdobu.

  3. Do 6 sklenic, dáme dolů krém s krájenými broskvemi a na něj krém s rozmixovanými broskvemi. Dáme aspoň na hodinu do lednice. Ozdobíme a zalijeme, podle návodu připraveným želé.

Komentáře k receptu Tvarohovo - broskvový dezert

Tématické fráze: dezert s broskvemi tvarohový dezert s broskvemi dezerty s broskvemi broskvový dezert s tvarohem tvarohový dezert velikonoční tvarohový dezert deserty z broskvi rozmixované broskve broskvovy tvarohový koláč desert z broskvi desert s broskvemi broskev dezert koláč s tvarohem broskvemi a zele tvarohový dezert s s broskvemi dezert s broskvemi a tvarohem dezert s broskvema recepty-tvarohovobroskvový koláč tvarohovobroskvový koláč tvarohovo-broskvový koláč broskve desert