Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Připravte si osvěžující bavorský bramborový salát jako skvělou alternativu majonézových salátů. Vhodně ho doplňuje pečeně připravená po bavorském způsobu obalená v křupavém těstíčku.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 369 kJ / 2 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,37 g |
Tuky | 58,79 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 198,55 g |
Postup přípravy
Teplé brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, přidáme nakrájenou cibuli, kterou napřed spaříme horkou vodou. Přidáme kapii a okurku, osolíme a opepříme a zalijeme teplou zálivkou. Brambory musí být teplé, aby se do nich vsákla zálivka. Krok 3: Maso osolíme a zprudka opečeme na oleji, pak zabalíme do fólie a do alobalu a vaříme hodinu. Maso necháme chvíli v alobalu odpočinout a pak nakrájíme na plátky. Krok 4: Těstíčko si připravíme rozmícháním všech ingrediencí.
Plátky masa obalíme v těstíčku a smažíme na oleji.
Podáváme s bramborovým salátem.
Zveřejněno 28. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkW2
Moje poznámka
Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkW2
Nejnovější recepty
Linecké pro zamilované
Přidáno před 8 hodinami
Čočková polévka s bulgurem
Přidáno před 8 hodinami
Slaný koláč s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná srdíčka s perníkovou příchutí
Přidáno před 9 hodinami
Utopenci pro zamilované
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky pro zamilované
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Banánky v čokoládě z mrazáku podle Terezy z Peče celá země: Jednoduchý recept zvládne každý, výsledek je lepší než originál
Jakou mouku na štrúdl? Jen s jednou dosáhnete dokonalé konzistence, pak už záleží jen na vás, jakou zvolíte náplň
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koblihy
taxiotik@seznam.cz před 8 hodinami
Nejlepší pudinkáče
jitulela před 9 hodinami
Švestkové řezy s tvarohem
sally3 před 9 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Salajda před 10 hodinami
Voňavý tvarohový koláč s jablky
káťa před 10 hodinami
Strakonické "štrúdle"
káťa před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
káťa před 10 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
káťa před 10 hodinami
Řezy Černá růže
káťa před 10 hodinami
Buchta Rafaelo
káťa před 10 hodinami
Suroviny:
brambory,
okurka salátová,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
kapie sterilovaná,
vývar drůbeží,
sůl,
chilli,
cukr,
ocet,
hořčice pikantní,
olej olivový,
pečeně vepřová,
sůl,
olej,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
rozmarýn,
olej
Komentáře (2)