Zapečené bavorské klobásky

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Vepřové maso 33 názorů

Suroviny

6 ks bavorských grilovacích klobásek (mohou být i vinné)
brambory uvařené do poloměkka ve slupce ( cca 500 g)
1 cibule
2 stroužky česneku
150 g nastrouhaného sýru (já použila gorgonzolu)
1 smetana na vaření
3 PL plnotučné hořčice nebo dijonské
2 vejce
hodně zelených bylinek (čerstvá petrželka, libeček)
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory nakrájíme na plátky (pokud jsou nové, ponecháme i slupku) a naskládáme je do pekáčku nebo zapékací misky.

  2. Na oleji mírně opečeme klobásky, spolu s nimi orestujeme nakrájenou cibuli a ke konci i česnek.

  3. Cibuli s česnekem rozházíme na brambory, zlehka osolíme a navrch poklademe klobásky.

  4. Smetanu smícháme s vejci, nastrouhaným sýrem, hořčicí, bylinkami a podle chuti osolíme a opepříme.

  5. Touto směsí vše zalijeme a vložíme do rozpálené trouby na 200°C. Pečeme do ztuhnutí směsi a červené kůrčičky.

Poznámka

Bavorské grilovací klobásky kupuji v Lidlu, mají 95 % masa.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 134 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené bavorské klobásky

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: bavorske klobasky bavorské klobásy zapečené klobásy bavorská klobása zapečené klobásky bavorská grilovací klobása recepty zapékané klobásky bílá bavorská klobása bavorské klobásy recept bavorské klobásky recept bavorská klobása recept bavorské klobásy recepty zapečené bílé klobásy bavorská grilovací klobása recept recepty z bavorské klobásy recept na bavorske klobasky vinné klobásy v remosce bavorska klobasa s bramborem zapečené grilovací klobásky co uvařit s klobasek